Over ons

Meer doen met minder


Wie zijn wij?

Sinds 1985 bouwen wij samen met klanten informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf en samen met onze partners uitgegroeid  tot een bedrijf met ruim honderd medewerkers, honderden klanten en duizenden gebruikers die dagelijks met Pluriform werken.

Onze software ontwikkelaars verrijken en verbeteren continu de functionaliteit van Pluriform Basis. Bovenop die Basis verbeteren onze partners (sinds 2003) continu hun integrale branche oplossingen met (sinds 2012 mobiele) toepassingen voor de verschillende soorten vakmensen bij hun klanten, die daarmee op locatie samen beter en sneller voor en met hún klanten kunnen werken.

Zo realiseren we samen een continue stroom van verbeteringen en uitbreidingen. Twee maal per jaar resulteert dat in een nieuwe productierelease, die voor al onze klanten gratis ter beschikking komt. Klanten upgrade gemiddeld jaarlijks, heel beheersbaar naar de nieuwe release, waardoor bijna iedereen dezelfde nieuwe mogelijkheden gebruikt.

Steeds doelgerichter delen alle betrokkenen de nodige informatie. Dat verhoogt de kwaliteit en de productiviteit: met minder werk en dus minder kosten. Door onze langjarige focus is evolutionair innoveren inmiddels gesneden koek voor Pluriform, onze partners en onze klanten.

Wij passen Pluriform Basis continu aan aan de nieuwste technologie met behoud van alle steeds rijkere logica. Onze projecten starten altijd vanuit concrete klant vragen, die we zoveel mogelijk realiseren met de al aanwezige functionaliteit.


De kracht van Pluriform

Pluriform Software is continue in ontwikkeling met als doel mensen (in alle mogelijke verbanden) slimmer en effectiever samen te laten werken. Wij ontwikkelen en leveren de technologie waarmee medewerkers bij onze partners en klanten duurzaam aanpasbare ICT systemen kunnen laten groeien voor de integrale afhandeling van hun werk en hun communicatie processen. We bevorderen de groei van Open Logica per branche: alle Pluriform modelleurs in onze community dragen kennis en ideeën bij aan de gedeelde Open Logica in de verschillende branchemodellen.

Snel inspelen op verandering en variatie
Dankzij onze eigen Pluriform technologie (Pluriform Studio) kunnen we alle op Pluriform Basis gebaseerde systemen snel aan veranderingen aanpassen en blijven volgen. Hierdoor worden organisaties en hun processen niet meer gehinderd door een lappendeken van verouderde systemen, maar benutten voortdurend zo eenvoudig mogelijk de voordelen van de actuele technologie. Wij hanteren al tientallen jaren deze evolutionaire aanpak door werkende Pluriform systemen continu aan te passen en te verbeteren.

Less is more...
We streven er continu naar om meer te doen met minder; voor onszelf, voor onze partners en voor onze klanten.


 

Pluriform

NIEUWS

22 januari

Van Mensvoort gaat integraal werken met Pluriform

Van Mensvoort Veghel heeft de keuze gemaakt voor een bedrijfsbrede invoering van Pluriform...

19 januari

ITBB gaat integraal werken met PluriformWorks

Het mooie ITBB, dé specialist in elektronische installaties, gaat werken met één integrale...

1 augustus

Soepele implementatie Pluriform Zorg bij NeboPlus

NeboPlus is één van de nieuwe VVT klanten, waar onze partner Adapcare Pluriform Zorg heeft...

Powered by: Pluriform Software