Pluriform Zorg

Pluriform Zorg is één van onze snelst groeiende Pluriform toepassing, dankzij Pluriform Zorg zijn zorgprofessionals tien keer minder tijd kwijt aan hun administratie.

Pluriform Zorg is een bedrijfsbreed informatiesysteem (ECD: Elektronisch Cliënt Dossier)
dat we in 2004 samen met onze branchepartner Adapcare ontwikkeld hebben voor o.a. thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, wonen & dagbesteding, hulpmiddelen en ketenzorg. Alle functionaliteit hebben we stap voor stap met de zorgorganisaties ontwikkeld / gebouwd  en in de praktijk verbeterd. Daardoor ontstaat een geheel dat veel meer is dan een som van functies...

Geef het mandaat aan de vakmensen zelf, doe meer met minder, met Pluriform!
Een beheersbaar, evolutionair groeiend, patiënt georiënteerd zorgsysteem (ECD) is broodnodig in de héle collectieve sector en zijn snel en eenvoudig te realiseren. In de praktijk durft bijna niemand hier aan te beginnen gezien veel ICT-projecten mislukken door de inzet van steeds weer nieuwe consultants, ambtenaren, commissies en politici. Patiënten en professionals moeten hier zelf mee aan de slag...

Sneller, beter en goedkoper
Het eerste Pluriform Patient Volg Systeem (PVS) bouwden we in 2004 - samen met Universiteit Tilburg - voor het zmbr met één van onze eerste webapplicaties voor de zogenaamde "verkeerde bed problematiek". Daarmee konden CVA patienten - herstellende na een beroerte - snel van het ziekenhuis naar een revalidatie-instelling. Vervolgens hebben we dit model uitgebouwd voor alle patiëntoverdrachten van ziekenhuis naar vervolginstelling of thuiszorg. Dit resulteerde in snellere, betere revalidatie en een enorme kostenbesparing!

Referenties Pluriform Zorg:

Adapcare, Pluriform partner in de Zorg
Zorg en Verpleging Goeree-Overflakkee
De Rozelaar
Stichting Opella
Peereboom BV
Stichting Prisma
Alrijne Zorggroep
Stichting Gehandicaptenzorg Limburg
Sirjon Zorggroep
Topaz
Profila Zorggroep


Bouwinfosys, Pluriform partner in de Bouw, Infra en Installatie branche

Pluriform Works

In 2004 introduceerde we samen met onze branchepartner BouwInfosys de succesvolle Pluriform Works toepassingen. BouwInfosys ervaarde hoe snel Pluriform Basis uit te breiden was tot een branchemodel voor o.a. de Bouw, Infra (grond-, weg-, en waterbouw), Installatie en later ook Bouwopleidingen.

Een dynamische branche waarin vele processen elkaar doorkruisen en een steeds groter wordende administratieve rompslomp op uw organisatie drukt. Pluriform Works biedt een flexibele oplossing, die de informatie en capaciteit geeft om uw bedrijf op een moderne manier te sturen. Gebruikers hebben een gereedschap in handen waarmee ze makkelijk kunnen werken, en managers hebben de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar om beslissingen te kunnen onderbouwen.

De kwaliteit van Pluriform Works blijkt uit het feit dat - ook toen de crisis toesloeg en de bouw zware klappen kreeg - het aantal Pluriform Works klanten is blijven groeien!

Referenties Pluriform Works:

Van Aalst Groep B.V.
Van den Bouwhuijsen B.V.
Bramer Beheer en Exploitatie Maatschappij B.V.
Heeboss Holding BV
Van der Heijden Bouwbedrijf B.V.
A. de Jong B.V.
KBK Bouwgroep BV
Knaapen Facilities b.v.
Martens bouw B.V.
Ouwehand Bouw Katwijk B.V.
SPG Noord-Holland
Van Schie B.V.
Vroom Funderingstechnieken BV
WBC Projecten BV
Aannemingsbedrijf Wit Wognum BV
Koelplan Holding B.V.


Pluriform Logistics, Publishers, Events

Samen met Branchepartner Grensloos hebben we diverse oplossingen ontwikkeld. In het begin ontwikkelden we voornamelijk complexe maatwerk oplossingen. Deze ervaring leverde uiteindelijk de kennis op om voor een aantal branches specifieke oplossingen te ontwikkelen. In 1994 hebben we het eerste branchemodel Pluriform Logistics gelanceerd.

Logistics
Pluriform Logistics ondersteunt veel voorkomende bedrijfsprocessen van registratie van samples, samengestelde artikelen, in- en/of externe productie, tot order- lever- en magazijn logistiek. De bedrijfsbrede informatieprocessen werken alle administraties automatisch bij. Pluriform Logistics bevat CRM, CMS, ERP en MRP, het meest moderne en complete informatiesysteem in de markt voor o.a. Productie, Import, Export, Groothandels en Winkel organisaties.

Publishers
De Brancheoplossing voor het centraal registreren van de administraties binnen een uitgeverij, zoals de realisatie, marketing, (web)verkopen, abonnementenbeheer, voorraadbeheer, titelbeheer, royalty's en financiële rapportages. Pluriform Publishers is ontwikkeld voor o.a. Media en Uitgeverijen.

Events
Pluriform Events is de brancheoplossing voor het promoten, (web)verkopen, plannen en administreren van alle (congres-) evenementreserveringen. Dus geen lappendeken aan applicaties maar één centraal geïntegreerd informatiesysteem. Pluriform Events is bedrijfsbreed inzetbaar voor o.a. Evenementen, Educatieve organisaties en Recreatie parken.

Referenties:


ESi IT Solutions, Pluriform partner in de Logistics en Publishers branche
't Plantloon
Adri Brabant b.v.
Ars Aequi - juridische uitgeverij
Bouw- en Handelscentrum Bruggink B.V.
B.V. Buijten en Schipperheijn
S&G Tuintotaal
Van Gastel Shoes B.V.
Wijnveen Aluminiumbouw b.v.


Matthat Software, Pluriform partner in de Goede doelen branche

Pluriform Goede Doelen

In 2003 werd Matthat Software opgericht op om de Goede Doelen sector te helpen. Samen zijn we Pluriform Goede Doelen gaan ontwikkelen: organisatiebrede functionaliteit en standaard inzetbaar voor verschillende soorten organisaties o.a.:

 • Fondswervende organisaties
 • Vermogensfondsen
 • Jongeren organisaties
 • Gezondheidsfondsen
 • Kerkelijke administraties
 • Verenigingen en NGO's

Pluriform Goede Doelen is uniek in het aanbieden van geïntegreerde, branchebrede en beheersbaar uitbreidbare functionaliteit.

Referenties Pluriform Goede Doelen:

Stichting Liliane Fonds
Stichting Red een Kind
Serve India
Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen
Stichting World Servants Nederland
Both ENDS
Simavi
Deputaatschap voor Kerkelijke dienstverlening
Stichting ICS


Euler Hermes kredietverzekering

Eén van de eerste Pluriform modellen is gemaakt voor "Royal Crediet Verzekering", inmiddels opgegaan in 's werelds grootste kredietverzekeraar Euler Hermes (onderdeel van Allianz).

Meegroeien met veranderingen
Het oorspronkelijke Pluriform model uit 1992 ondersteunde het volledige kredietverzekering proces. Al ruim 25 jaar groeit (en krimpt) Pluriform mee met de optredende veranderingen: nieuwe polisvormen, joint-venture met Interpolis, real time risico informatie vanuit Parijs, koppeling financiële administratie (eerst met Oracle later SAP). Werkprocessen worden telkens weer in Pluriform geactualiseerd: in korte tijd, tegen lage kosten.
 
Beheersbaar, schaalbaar, lage kosten
Euler Nederland was erg positief over de informatievoorziening van Pluriform, daardoor koos Euler Hermes voor tientallen andere landen ook voor Pluriform! Inmiddels ondersteunen we meer dan 35 landen met onze software.

 • Pluriform bood veel meer functionaliteit dan andere systemen;
 • meertalig en snel aanpasbaar aan lokale situaties;
 • gekoppeld met Groep-systemen in Parijs (o.a. IRP, SAP);
 • beheersbaar aan te passen met een klein team;
 • robuuste, goedkope standaard infrastructuur.

Referenties EH:

Euler Hermes, abonnee van Pluriform sinds 1992
Euler Hermes Europe NV
Euler Brazil
Euler Switzerland
Euler Czech Republic
Euler Hermes Spain
Euler Greece
Euler Hongkong
Euler Hungary
Euler Morocco
Euler Mexico
Euler Hermes Nederland
Euler Russion federation
Euler Singapore
Euler Turkey
Euler Hermes World Agency
Euler Hermes Collections Nederland
Euler MNB
Euler Hermes Group


Veiligheidshuizen PIX

In 2005 bouwden we op initiatief van hoofdofficier van justitie mr. Roger Bos, met OM, politie en gemeente Den Bosch het casus-overlegsysteem PIX. Samen met vakmensen van ketenpartners die samenwerkten in het veiligheidshuis ontstond zo Pluriform PIX. Drijvende kracht vanuit het arrondissement Den Bosch was Andre Lucassen.

Indrukwekkende resultaten
Het casus-overlegsysteem PIX werd in gebruik genomen bij steeds meer Veiligheidshuizen om casusoverleggen te ondersteunen, gemaakte afspraken en resultaten vast te leggen en opvolging te bewaken. PIX maakte ook de ketenresultaten beter inzichtelijk. De behaalde resultaten noemde de minister indrukwekkend. Ook wij waren tevreden met de resultaten bij de veiligheidshuizen.

Bureaucratie blokkeert PIX
Volkomen ten onrechte! Want begin 2010 bleek het OM gestart met een miljoenen verslindend geheel nieuw landelijk systeem voor de veiligheidshuizen (GCOS). Al jaren daarvoor bleek het OM besloten te hebben om te stoppen met verder uitbreiden van PIX en verhinderde zelfs het noodzakelijk periodiek onderhoud. De door de gemeente Den Bosch gevraagde (en betaalde) management rapportage weigerde het OM in gebruik te nemen. PIX was eenvoudig landelijk inzetbaar voor alle veiligheidshuizen, maar daar had men niet eens naar gekeken.

De veiligheidshuizen werden vervolgens opgezadeld met een als 'gratis' verkocht, casus-overlegsysteem, men begon aan een koppeling naar de Gemeentelijke basisadministratie (die met PIX al jaren mogelijk was). In latere versies was men van plan te koppelen met voornamelijk justitiële systemen. Hoezo ketenintegratie met de lokale veiligheidsregio?Ook voor andere branches !

Bovenop de brede, algemeen bruikbare functionaliteit van PluriformBasis kunnen we met behulp van uw domein expertise snel, én duurzaam aanpasbaar, de functionaliteit specifiek voor uw branche maken. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.