Pluriform Basis

Sinds 1985 bouwen wij klantspecifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. In Pluriform Basis bundelen we algemeen bruikbare functionaliteit die toegepast wordt in verschillende branches. De logica die iedereen nodig heeft laten wij meegroeien met de technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Daar bovenop bouwen we met onze partners branchemodellen die steeds optimaler inspelen op de specifieke behoefte van een bepaalde branche.

Dit resulteert in een optimaal raamwerk van kant en klare, volledig geïntegreerde software voor alle veel voorkomende toepassingen. Wij integreren op unieke wijze alle logica in één branchemodel zodat al uw gegevens in één informatiesysteem staan. Op deze manier kunnen onze partners beheersbaar en betaalbaar periodiek alle klantsystemen upgraden met de nieuwste mogelijkheden. Lees meer....


Pluriform branche platform

Mensen, die uw branche door en door kennen, modelleren uw bedrijfsprocessen in Pluriform, leesbaar en aanpasbaar voor andere modelleurs en ontwikkelaars, maar ook direct uitvoerbaar (en verifieerbaar) door de Pluriform Engine.

Pluriform rekent af met tijdrovende en foutgevoelige menselijke vertaalslagen (programmeren) om van een logisch branchemodel uitvoerbare software te maken. Wij hebben dan ook geen vestiging in India...

Pluriform = Meer met minder

In 1990 zijn we begonnen met het maken van oplossingen met en voor grote klanten; vanaf 2003 bouwen we samen met partners perfecte branche systemen voor de vakmensen van hún klanten in de Bouw, Goede Doelen, Logistiek, Events, Zorg en Jeugdzorg.

Wij streven ernaar de prijs-prestatieverhouding van onze software voortdurend te verbeteren wat resulteert in 'meer met minder'. Door nieuwe wensen snel optimaal toe te voegen aan robuuste branche oplossingen, vermijden we complexe, dure en riskante implementatie-trajecten. Op deze manier bieden we precies de functionaliteit die nodig is en kunnen ingrijpende ICT-projecten nooit mislukken!

Pluriform Basis

Al onze totaal oplossingen zijn gefundeerd op gemeenschappelijke, 'horizontale' bedrijfslogica: de functionaliteit die in alle branches nodig is, zoals relatiebeheer, financieel, verkoop, inkoop projecten en personeel.

Branchemodellen

Bovenop Pluriform Basis is en wordt per branche functionaliteit toegevoegd die specifiek en essentieel is voor de branche in kwestie. Een breed scala aan branchemodellen is zo ontstaan voor: Bouw, Installatie, Infra, Zorg, Jeugdzorg, Goede doelen, Openbare veiligheid, Uitgevers en Logistiek.

Exclusief systemen

Voor heel specifieke (en grotere) bedrijven - waar geen branchemodel voor is - maken we bovenop Pluriform Basis perfecte oplossingen op maat voor hun bedrijfsprocessen, inclusief moderne self service via het web voor hun klanten.