Pluriform Basis

In Pluriform Basis bundelen we algemeen bruikbare functionaliteit die toegepast wordt in verschillende branches, dit noemen we ook wel horizontale logica. De logica die iedereen nodig heeft laten wij meegroeien met de technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Daar bovenop bouwen we met onze partners branchemodellen (verticale logica) die steeds optimaler inspelen op de specifieke behoefte van een bepaalde branche.

Eén geïntegreerd systeem
Wij integreren op unieke wijze alle logica in één branchemodel zodat al uw gegevens in één informatiesysteem staan. Dit resulteert in een optimaal raamwerk van kant en klare, volledig geïntegreerde software voor alle veel voorkomende toepassingen. Op deze manier kunnen onze branchepartners beheersbaar en betaalbaar periodiek alle klantsystemen upgraden met de nieuwste mogelijkheden.

Bedrijfsprocessen
Pluriform Basis ondersteunt alle processen binnen uw organisatie. Ook ondersteunt Pluriform Basis (geautoriseerde) toegang tot informatie vanuit de hele keten van klant tot kantoor, inclusief onderaannemers, multi disciplinaire teams en mantelzorgers.

  • CRM: relatiebeheer
  • HRM: personeelsadministratie
  • BI: management rapportages
  • CMS: website en webportaal
  • Financiele administratie
  • Project administratie
  • Planning
  • Inkoop, verkoop
  • Facilitair
  • Overig...

Ondersteunende processen
Onder deze bedrijfsprocessen hangen meer dan 200 deelprogramma’s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen en afzonderlijk (gratis) aan en uit te schakelen zijn. Hierdoor blijft onnodige functionaliteit verborgen en doet het informatiesysteem precies wat het moet doen.

Denk hierbij aan:
Boekhouding, activiteitplanning, projectplanning, dagplanning, bankopdrachten, aangifte, webportalen, webwinkel, correspondentie, e-mail integratie, voorraad, lonen, verlof /verzuim, werving en selectie, Pluriform webservices, werkorder administratie, werkrapporten, facturering nacalculatie, kassa administratie, verkoopportaal etc. etc.

Pluriform Branche model

Vanaf 1993 zijn we samen met partners branchemodellen gaan ontwikkelen. Een branchemodel is een toepassing voor één specifieke branche, met bovenop Pluriform Basis een branche specifieke laag die alle bedrijfsprocessen ondersteund. Een branchemodel bevat herbruikbare en generieke oplossingen die voor een hele branche toegepast kunnen worden. Alle functionaliteiten worden stap voor stap met de professionals uit de branche ontwikkeld en in de praktijk verbeterd.

Achter de verschillen zijn we altijd op zoek naar overeenkomsten; tussen klanten én tussen branches. Op deze manier kunnen we per branche focus houden, de kwaliteit waarborgen en onze software naadloos laten aansluiten op de bedrijfsprocessen van de specifieke branche.

Samen met onze branchepartners hebben we branchemodellen ontwikkeld voor de o.a.:
Bouw & Installatie, (Jeugd)Zorg, Goede Doelen, Verzekeringen, Logistiek, Evenementen.

Pluriform = Meer met minder

In 1990 zijn we begonnen met het maken van oplossingen met en voor grote klanten; vanaf 2003 bouwen we samen met partners perfecte branche systemen voor de vakmensen van hún klanten in de Bouw, Goede Doelen, Logistiek, Events, Zorg en Jeugdzorg.

Wij streven ernaar de prijs-prestatieverhouding van onze software voortdurend te verbeteren wat resulteert in 'meer met minder'. Door nieuwe wensen snel optimaal toe te voegen aan robuuste branche oplossingen, vermijden we complexe, dure en riskante implementatie-trajecten. Op deze manier bieden we precies de functionaliteit die nodig is en kunnen ingrijpende ICT-projecten nooit mislukken!

Pluriform Basis

Al onze totaal oplossingen zijn gefundeerd op gemeenschappelijke, 'horizontale' bedrijfslogica: de functionaliteit die in alle branches nodig is, zoals relatiebeheer, financieel, verkoop, inkoop projecten en personeel.

Branchemodellen

Bovenop Pluriform Basis is en wordt per branche functionaliteit toegevoegd die specifiek en essentieel is voor de branche in kwestie. Een breed scala aan branchemodellen is zo ontstaan voor: Bouw, Installatie, Infra, Zorg, Jeugdzorg, Goede doelen, Openbare veiligheid, Uitgevers en Logistiek.

Exclusief systemen

Voor heel specifieke (en grotere) bedrijven - waar geen branchemodel voor is - maken we bovenop Pluriform Basis perfecte oplossingen op maat voor hun bedrijfsprocessen, inclusief moderne self service via het web voor hun klanten.