Adapcare

Uw Pluriform Partner in de zorg

Adapcare helpt zorgaanbieders hun bedrijfsvoering te verbeteren met Pluriform Zorg: een integraal informatiesysteem waarmee een zorgaanbieder zijn organisatie, processen en IT-ondersteuning in samenhang kan verbeteren, niet eenmalig maar voortdurend.

De technologie van Pluriform Zorg stelt een zorgaanbieder in staat te blijven vereenvoudigen. Veel kleine verbeterstapjes leiden uiteindelijk tot een slanke organisatie met robuuste processen die goed geborgd zijn in het informatiesysteem.

Adapcare
Da Vincilaan 1A
6716 WC Ede
Tel: +31 (0)85-4844100

Ga naar
www.adapcare.nl

Bouwinfosys

Uw Pluriform Partner voor de Bouw- infra- en installatie sector

BouwInfosys heeft samen met Pluriform Software een volledig geïntegreerde oplossing gemaakt voor drie branches in de bouwnijverheid: bouw, infrastructuur en installatie.

In mei 2003 werd een Verkenning uitgevoerd waarna in juni 2003 de eerste klant live ging. Vervolgens heeft BouwInfosys samen met Pluriform Software de oplossing stap voor stap met andere klanten uitgebouwd tot een volwaardig gereedschap voor de bouwsector.

BouwInfosys BV
Helvoirtsestraat 6
5268 BB Helvoirt
Tel: +31 (0)88 -2 444 600

Ga naar:

ESi IT Solutions

Uw Pluriform Partner voor Publishers, Logistics en Events branche

Professionaliteit, betrokkenheid, snel en kort schakelen. Dat is wat onze klanten belangrijk vinden en dat is ook precies wat u van ESi mag verwachten.

ESi is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in procesverbeteringen. ESi helpt haar klanten met het verwezenlijken van hun dromen. Dat doen we door het slim inzetten van actuele softwaretechnologie en het inzicht van organisaties te vergroten!

ESI IT Solutions
Sprendlingenstraat 50,
5061 KN, Oisterwijk
Tel: +31 (0)13 71 133 08

Ga naar www.esi-it.nl

Matthat Software

Uw Pluriform Partner voor de goede doelen branche

Matthat Software realiseert sinds begin 2003 oplossingen voor maatschappelijke en fondswervende organisaties.

Inmiddels is dit uitgebreid met beroepsverenigingen en belangenorganisaties.

​In de ontwikkel- en implementatiemethodiek wordt zoveel mogelijk gestreefd naar lange-termijnrelaties en een kostenbewuste benadering. De prijs-prestatieverhouding maakt de oplossing ook voor kleine organisaties aantrekkelijk.

Matthat Software
Groningenweg 8-A
2803 PV Gouda
Tel: +31 (0)182 781 636

Ga naar www.matthat.nl