Adapcare

Pluriform Zorg

Pluriform Zorg, hét Elektronische Cliënten Dossier (ECD) dat de zorgprofessional écht helpt en eenvoudig is in gebruik met behoud van de diepte die de praktijk vraagt. Gedreven door aandacht voor de zorg gaan wij verder waar anderen stoppen, zowel in het ECD als in onze diensten. Naast kennis van ons ECD hebben we ook diepgaande kennis van de zorg.

Adapcare is sinds 2004 branchepartner van Pluriform Software. Inmiddels maken meer dan 30 zorginstellingen (ouderen-, gehandicapten- en jeugdzorg) gebruik van het ECD Pluriform Zorg denk hierbij aan Prisma, Opella, Zuid-Zorg, Topaz, Kwintes etc.

De kracht van Pluriform Zorg, komt voort uit de toekomstbestendige en flexibele engine van Pluriform. Op basis van deze technologie verbeteren we continu de standaard. We begrijpen dus als geen ander hoe je de zorg ontzorgt.

Bouwinfosys

Uw Pluriform Partner voor de Bouw- infra- en installatie sector

BouwInfosys heeft samen met Pluriform Software een volledig geïntegreerde oplossing gemaakt voor drie branches in de bouwnijverheid: bouw, infrastructuur en installatie.

In mei 2003 werd een Verkenning uitgevoerd waarna in juni 2003 de eerste klant live ging. Vervolgens heeft BouwInfosys samen met Pluriform Software de oplossing stap voor stap met andere klanten uitgebouwd tot een volwaardig gereedschap voor de bouwsector.

BouwInfosys BV
Helvoirtsestraat 6
5268 BB Helvoirt
Tel: +31 (0)88 -2 444 600

Ga naar:

Grensloos

Uw Pluriform Partner voor e-logistics en e-commerce

Professionaliteit, betrokkenheid, snel en kort schakelen. Dat is wat onze klanten belangrijk vinden en dat is ook precies wat u van Grensloos mag verwachten. Grensloos is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in procesverbeteringen. Grensloos helpt haar klanten met het verwezenlijken van hun dromen. Dat doen we door het slim inzetten van actuele softwaretechnologie en het inzicht van organisaties te vergroten!

GRENSLOOS E-LOGISTICS & E-COMMERCE
POSTBUS 61
5060 AB OISTERWIJK
SPRENDLINGENSTRAAT 50
5061 KN OISTERWIJK
T 013 711 33 08
E INFO@GRENSLOOS.NL

Ga naar www.grensloos.nl

Matthat Software

Uw Pluriform Partner voor de goede doelen branche

Matthat Software realiseert sinds begin 2003 oplossingen voor maatschappelijke en fondswervende organisaties.

Inmiddels is dit uitgebreid met beroepsverenigingen en belangenorganisaties.

​In de ontwikkel- en implementatiemethodiek wordt zoveel mogelijk gestreefd naar lange-termijnrelaties en een kostenbewuste benadering. De prijs-prestatieverhouding maakt de oplossing ook voor kleine organisaties aantrekkelijk.

Matthat Software
Groningenweg 8-A
2803 PV Gouda
Tel: +31 (0)182 781 636

Ga naar www.matthat.nl