Wie zijn wij

Pluriform Software is al sinds 1985 trendsetter op het gebied van duurzaam aanpasbare business gedreven software. Samen met onze branchepartners en klanten bouwen we specifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Door onze goede fundering kunnen we snel nieuwe systemen realiseren, vervolgens evolutionair aanpassen en duurzaam (jaren), snel (dagelijks) en beheersbaar blijven verbeteren. Hiermee onderscheiden we ons van andere ontwikkelmethodieken en blijven organisaties en hun processen met Pluriform eeuwig jong!

Wij werken met circa 20 medewerkers. Alle ontwikkelaars hebben hun eigen specifieke technische en functionele expertises en een schat aan ervaring in het ontwikkelen van herbruikbare software. Wij werken interdisciplinair waardoor er tijdens projecten veel ruimte is om met collega’s vanuit verschillende expertises te sparren. Dit doen wij al jaren middels de Agile scrum methodiek waardoor we flexibel in kunnen spelen op nieuwe wensen vanuit de markt. Onze software wordt dagelijks verbeterd en getest zodat wijzigingen snel in productie genomen kunnen worden.

Werken bij Pluriform

Het ontwikkelen van innovatieve totaaloplossingen is bij ons een continu proces. Samen met je team lever je een bijdrage aan het voortdurend verbeteren en opleveren van waardevolle software en werk je aan toepassingen op verschillende omgevingen zoals Windows, web en/of mobiel. Elk project is anders, jouw uitdaging is om de behoefte van gebruikers uit verschillende branches om te zetten naar generieke en herbruikbare software frameworks en componenten.

Onze Developers zijn enthousiast over Pluriform vanwege de grote variatie en diversiteit aan werkzaamheden. Elk project is anders en je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces.
Wil jij hier ook je steentje aan bijdragen?

Jouw nieuwe werkplek