Werken bij Pluriform Software

Pluriform Software staat voor veelvormig, duurzaam, innovatie, ontwikkeling en groei. De toekomstbestendige bedrijfssoftware die wij ontwikkelen heeft zich door de jaren heen bewezen.
Bedrijfsprocessen van onze klanten worden beheersbaar, sneller, technisch onafhankelijk en goedkoper.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de Pluriform Community en de wereld verbeteren met slimme software? Bekijk dan onze beschikbare vacatures of stuur een open sollicitatie.

Full-Stack Developer

Chats, interactieve dashboards, mobile apps en….jouw innovatieve ideeën?! Bij Pluriform Software werken wij altijd aan nieuwe innovatieve oplossingen. Deze oplossingen zijn essentieel om voorop te blijven lopen in de veranderingen binnen de verschillende branches waarbinnen we actief zijn.

Lees meer...

Senior C++ Developer

Lees meer...

Systeembeheerder met developer ambities

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Systeembeheerder waarbij ons Pluriform ICT landschap in goede handen is. Naast het beheren van ons ICT landschap ga je je ook bezig houden met een stukje software ontwikkeling, wat deze functie nog dynamischer maakt. Past het bij jou om ons landschap te onderhouden en te optimalieren en wil je graag werken (ontwerpen en ontwikkelen) aan innovaties die zoveel mogelijk waarde toevoegen voor gebruikers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer...
Powered by: Pluriform Software