Werken bij Pluriform Software

Pluriform Software staat voor veelvormig, duurzaam, innovatie, ontwikkeling en groei. De toekomstbestendige bedrijfssoftware die wij ontwikkelen heeft zich door de jaren heen bewezen.
Bedrijfsprocessen van onze klanten worden beheersbaar, sneller, technisch onafhankelijk en goedkoper.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de Pluriform Community en de wereld verbeteren met slimme software? Bekijk dan onze beschikbare vacatures of stuur een open sollicitatie.

Systeembeheerder met developer ambities

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Systeembeheerder waarbij ons Pluriform ICT landschap in goede handen is. Naast het beheren van ons ICT landschap ga je je ook bezig houden met een stukje software ontwikkeling, wat deze functie nog dynamischer maakt. Past het bij jou om ons landschap te onderhouden en te optimaliseren en wil je graag werken (ontwerpen en ontwikkelen) aan innovaties die zoveel mogelijk waarde toevoegen voor gebruikers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer...

Software Developer

Ben jij WO opgeleid tot Software Developer, bruis jij van de innovatieve ideeën én ben jij op zoek naar een baan bij een leuk Brabants familiebedrijf...?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer...
Powered by: Pluriform Software