Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Moet u lang wachten op een aanpassing aan uw systeem? Niet met Pluriform.
Onze innovatiedeelnemers kunnen elke dag, week of maand gebruik maken van de nieuwste versie met de nieuwste functionaliteit en aanpassingen.

Gepubliceerd op: 15 december, 2014

European Clean Fuel Company gaat in zee met onze partner BouwInfosys. Zij gaan gebruik maken van de ERP oplossing Pluriform InstallWorks. European Clean Fuel Company, en haar dochtervennootschappen CNG Net en LNG24, zijn marktleider in Nederland op het gebied van ontwikkelen, investeren in en exploiteren van aardgas CNG (Compressed Natural Gas) en LNG (Liquefied Natural Gas) tankstations. De onderneming exploiteert ongeveer 70 CNG en LNG stations in Nederland en België.

Gepubliceerd op: 1 december, 2014

Bouwbedrijf Joziasse kiest voor Pluriform BouwWorks geleverd door onze partner Bouwinfosys. Joziasse b.v. is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten. Kwaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel.

Gepubliceerd op: 1 november, 2014

Ban Bouw Constructief  heeft gekozen voor Pluriform BouwWorks geleverd door onze partner BouwInfosys. Ban Bouw B.V. werd opgericht in 1928. Het bedrijf telt circa 40 vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. Daarnaast verzorgen zij renovaties, planmatig- en reparatieonderhoud, verbouwingen en restyling van bedrijfspanden en particuliere woningen.

Gepubliceerd op: 1 november, 2014

Onze nieuwe productie release kenmerkt zich door de vele verbeteringen en aanpassingen die zijn doorgevoerd, maar ook door de nieuwe toepassingen die nu beschikbaar zijn. Pluriform bevat bijvoorbeeld nu een eigen Webshop, uitgebreide Intranet mogelijkheden, een compleet vernieuwd dashboard op het hoofdscherm en vernieuwde mogelijkheden voor het vastleggen van contactgegevens, met social media en website links.

Gepubliceerd op: 30 oktober, 2014

Van der Steen Aannemingsbedrijf kiest voor Pluriform InfraWorks geleverd door onze partner Bouwinfosys. Van der Steen b.v. is al een eeuw werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw sector. In de laatste 20 jaar is veel ervaring opgedaan met het aanbrengen van natuursteenbestrating met name op parkeerdekken en binnenstedelijke gebieden.

Gepubliceerd op: 29 oktober, 2014

Biolab Research & Solutions kiest voor Pluriform InstallWorks geleverd door onze partner Bouwinfosys. BioLab is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in lucht- en wateronderzoek in het binnenmilieu. Zij onderzoeken, adviseren, bieden oplossingen en ontzorgen.

Gepubliceerd op: 1 oktober, 2014

Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf heeft gekozen voor Pluriform InfraWorks geleverd door onze partner Bouwinfosys. Kraaijeveld's uit Barendrecht voert grond-, weg- en waterbouwkundige werken uit in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Dagelijks werken ruim 100 vaste medewerkers met Pluriform.

Gepubliceerd op: 1 oktober, 2014

Voor Stichting Gehandicaptenzorg Limburg (SGL) hebben wij in samenwerking met onze partner Adapcare een innovatieve oplossing bedacht om de presentie van cliënten bij dagbestedingen digitaal vast te leggen.

Gepubliceerd op: 29 september, 2014

Het hard groeiende Loodgieter.nl heeft in de vakantieperiode definitief gekozen voor Pluriform InstallWorks.
Loodgieter.nl werkt landelijk en heeft uitsluitend erkende loodgieters in dienst. Zij staan voor u klaar voor de centrale verwarming, lekkages, sanitair, badkamers, daken, gas en waterleidingen, lood & zinkwerk, CV storingen en verstoppingen.

Gepubliceerd op: 19 augustus, 2014

Met incrementele backup is het mogelijk om continue een backup te maken van uw Pluriform systeem. Dit heeft (nagenoeg) geen invloed op de performance en zorgt ervoor dat u altijd de meeste recente backup ter beschikking heeft. Bijvoorbeeld bij een server- of diskcrash heeft u hiermee een snellere restoreprocedure met zo min mogelijk dataverlies.

De workshop staat gepland op 23 september 2014.

Gepubliceerd op: 14 juli, 2014

NewBouw kiest voor Pluriform BouwWorks geleverd door onze partner Bouwinfosys. NewBouw is een initiatief van bouwer en ontwikkelaar P.Meijer. De wereld verandert en woonwensen veranderen mee. P.Meijer speelt hier op in door te kiezen voor Pluriform.

Gepubliceerd op: 1 juli, 2014

Verheij Groenbeheer uit Sliedrecht kiest voor Pluriform geleverd door onze partner Bouwinfosys.
Door de no-nonsense aanpak van medewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel voor mens, milieu en project is Verheij Groenbeheer in staat maatwerk te leveren voor diverse specifieke doelgroepen.

Gepubliceerd op: 20 juni, 2014

Vivium Zorggroep actief in de regio Gooi en Vechtstreek kiest voor Pluriform Zorg geleverd door onze partner Adapcare.
Na CuraMare, Zuidzorg, Topaz en Rijnland Zorggroep is Vivium de vijfde grote zorginstelling die binnen een jaar kiest voor de geïntegreerde flexibele functionaliteit van Pluriform Zorg, dat hun zorgprofessionals met minimale administratieve overhead optimaal ondersteunt bij hun zorgtaken.

Hiermee komt het aantal grotere zorginstellingen dat met Pluriform Zorg werkt op meer dan tien met meer dan 10.000 zorgprofessionals !

Gepubliceerd op: 20 juni, 2014

In samenwerking met A. de Jong, Koelplan en onze partner Bouwinfosys hebben we de eerste fase van het project Mamok calculatie afgerond.

Gepubliceerd op: 11 juni, 2014

Geen lappendeken aan verschillende applicaties maar één geïntegreerd systeem, dat is de kracht van Pluriform.

Gepubliceerd op: 19 mei, 2014

Coneco Building Automation kiest voor Pluriform Installworks geleverd door onze BouwInfosys.
Coneco ontwerpt en implementeert regelsystemen voor gebouwen en draait al heel wat jaren mee in de wereld van regeltechniek en klimaat-beheersing.

Gepubliceerd op: 12 mei, 2014

In samenwerking met Jeugdzorg Nederland en 14 zorginstellingen wordt de JeugdzorgPlus Monitor geupdate met de wijzigingen van 2014 uit het gegevenswoordenboek.

Gepubliceerd op: 17 april, 2014

Sail Amsterdam kiest voor onze Pluriform totaal oplossing geleverd door onze partner ESi IT Solutions. Hierbij wordt Pluriform Events ingezet voor zowel het front-office als het back-office systeem.

Gepubliceerd op: 9 april, 2014

In samenwerking met onze partner Adapcare werken we aan een Medimo koppeling voor de zorg.
Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) voor zorginstellingen waarbij het systeem automatisch het goedkopere en kwalitatief gelijke equivalent van het medicijn kan opzoeken en voorstellen.

Gepubliceerd op: 9 april, 2014

Klanten kunnen op het Pluriform abonneeportaal ideeën, wensen, vragen, incidenten of zelfs hele business cases vastleggen, die vervolgens online worden beantwoord of opgepakt en in overleg worden afgehandeld door uw Pluriform Partner, waar nodig samen met ons.

Gepubliceerd op: 1 april, 2014
 
Powered by: Pluriform Software