Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Loopt uw systeem te ver achter bij alle veranderingen? Pluriform evolueert moeiteloos mee met de technische en maatschappelijke veranderingen, al ruim 25 jaar en met inmiddels tienduizenden gebruikers in allerlei branches.

Gepubliceerd op: 20 augustus, 2018

We zijn bijzonder trots dat ook Heezen BV - na een uitgebreide selectie - de keuze heeft gemaakt om met Pluriform InfraWorks aan de slag te gaan.

De overstap naar de Pluriform Workslijn gaat er voor zorgen dat er nog efficiënter gewerkt kan worden. Zo gaat Heezen BV ook calculeren met PluriformWorks en zullen ook de medewerkers buiten (waaronder de uitvoerders) toegang krijgen tot hetzelfde (Pluriform) systeem.

Gepubliceerd op: 25 juni, 2018

Van Mensvoort in Veghel heeft gekozen voor een bedrijfsbrede invoering van Pluriform InfraWorks. Van Mensvoort is al 40 jaar een vooraanstaande partij in de Grond-, Weg- en Waterbouw en richt zich op infra, sloop, milieu en recycling.

Gepubliceerd op: 22 januari, 2018

ITBB (Toppers in techniek) uit Heerenveen, specialist in elektronische installaties, zocht naar één integrale informatie oplossing voor haar prachtige en vooruitstrevende organisatie met dagelijks meer dan 200 mensen aan het werk.

De gehele organisatie gaat gebruik maken van de innovatieve Pluriform InstallWorks software, geleverd door onze branchepartner BouwInfosys.

Gepubliceerd op: 19 januari, 2018
 
Powered by: Pluriform Software