Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Afgelopen week heeft ook de Van Eerd Groep uit Veldhoven de keuze gemaakt voor de invoering van Pluriform Works ter ondersteuning van haar processen. Van Eerd Groep is een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt.

Van Eerd gaat met met Pluriform Works haar bedrijfsprocessen verder automatiseren. InfraWorks zal zowel binnen als buiten ingezet gaan worden zodat iedereen binnen de Van Eerd Groep straks met één systeem werkt, van calcuatie t/m facturatie, van machinist tot chauffeur (en niet te vergeten de uitvoerder buiten).

Gepubliceerd op: 30 september, 2021

Vanaf maart 2020 is de wereld om ons heen behoorlijk veranderd en zijn we noodgedwongen op een andere manier gaan samen werken.

Wij hebben hard ontwikkeld aan een integratie van Pluriform met het Online Collaboration Platform van Microsoft. Dat betekent dat fysieke bezoeken zijn vervangen door online meetings. Maar hoe regel je dit op een efficiënte manier zonder het dubbel vastleggen van afspraken?

Gepubliceerd op: 24 maart, 2021

Ook in Nederland is inmiddels het COVID-19 vaccinatieprogramma gestart. Bewoners van verpleeghuizen worden als één van de eersten gevaccineerd. Om het verloop van het vaccinatieproces bij onze klanten te ondersteunen hebben wij in samenwerking met Actiz, Verenso en het RIVM een slim registratieformulier ontwikkeld.

Bijzonder aan Pluriform Zorg is dat het ECD (elektronisch cliënten dossier) een medisch dossier bevat voor een integraal cliëntbeeld. Het is daarom nu mogelijk om in het medisch dossier van Pluriform Zorg niet alleen de COVID-19 testen, maar ook de COVID-19 vaccinaties vast te leggen en aan te leveren aan het RIVM. Door de integrale benadering in Pluriform Zorg kunnen Specialisten Ouderengeneeskunde monitoren of cliënten na hun vaccinatie mogelijk nog klachten ontwikkelen die gelieerd zijn aan COVID-19.

Gepubliceerd op: 21 januari, 2021
 
Powered by: Pluriform Software