Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Workshop Pluriform Basis modelleren in maart

Vanaf maandag 25 maart staat de training Basis Modelleren gepland. Deze zesdaagse training wordt gedurende drie weken gegeven. De workshop is georganiseerd voor een eerste kennismaking met Pluriform Studio. De cursist krijgt een introductie in Pluriform en oefent veel met de script-editor. Aan de hand van een concrete case wordt een groot aantal praktijkoefeningen uitgevoerd.

Deze cursus is met name interessant voor modelleurs in een branchemodel en key users van een productiesysteem met de module Pluriform Studio. Wanneer u toegang heeft tot een branchemodel dan kunt u alle mogelijkheden van Pluriform Studio benutten. Na de cursus bent u onder andere in staat om aanpassingen te doen, uitbreidingen te maken en fouten op te sporen.

Key users hebben na de cursus vaardigheden om fouten op te sporen (debuggen) en hebben meer inzicht in de functionaliteit. Hiermee kunt u uw wensen beter overbrengen bij uw partner en meedenken met de oplossingen. Wanneer de module Pluriform Studio aan staat kunt u in overleg met uw partner kleine toevoegingen doen (onder andere attributen, kolommen en selecties aanmaken). Functionaliteit die door uw partner wordt onderhouden is alleen in te zien, maar niet aan te passen.

Inschrijven is mogelijk via het partner- en abonneeportaal.

Gepubliceerd op: 1 maart, 2019
 
Powered by: Pluriform Software