Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Terugblikken en vooruit kijken

Wij kijken terug op een innovatief en succesvol jaar. Mede dankzij de feedback van gebruikers binnen de Pluriform Community hebben wij het afgelopen jaar weer tal van uitbreidingen en duurzame verbeteringen mogen realiseren om bedrijfsprocessen voor al onze klanten nog sneller, beter en efficiënter te laten verlopen!

Een greep uit onze verbeteringen en uitbreidingen:
 

  • De module Exploitatiemanagement stelt u in staat de exploitatie van een bepaald soort objecten, zoals bijvoorbeeld projecten of tankinstallaties, te beheren en te bewaken.
  • Met de module 'verlof en verzuim' kunt u voor uw werknemers per jaar verlofkaarten aanmaken, waarop u gedurende dat jaar het verlof en verzuim boekt. Diverse verbeteringen en uitbreidingen zijn in 2019.2 doorgevoerd in de registratie van verlofsoorten en verlofkaarten.
  • Kaartcollecties: hiermee kunnen bijvoorbeeld sfeerfoto's, instructievideo's en tekstuele informatie in kaartvorm worden gepresenteerd.
  • Fotoalbum intranet: op het intranetportaal kunnen fotoalbums worden gepresenteerd die door de personeelsafdeling of applicatiebeheerder zijn toegevoegd.

Meer weten? Neem contact op met uw Pluriform branchepartner en laat u informeren over de vele nieuwe mogelijkheden. Volg ons op LinkedIn & Twitter en blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties.

Gepubliceerd op: 16 december, 2019
 
Powered by: Pluriform Software