Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Van der Leij kiest voor Pluriform BouwWorks

Van der Leij Bouwbedrijven uit Amsterdam (met vestiging in Delft) heeft gekozen voor de invoering van Pluriform BouwWorks om aan de specifieke vraag van één van haar opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Het betreft hier het uitvoeren van dagelijks onderhouds- en mutatiewerk voor een grote woningcorporatie. Daarbij is als eis gesteld dat Van der Leij de opdrachten geautomatiseerd (XML webservices) uit het backoffice systeem van de corporatie (SAP) moet kunnen inlezen en statussen automatisch moet kunnen terugsturen naar SAP.

De huidige oplossing van Van der Leij ondersteunt dit proces niet en daarom is gekozen om hiervoor Pluriform BouwWorks in te zetten. In zeer korte tijd is de functionaliteit toegevoegd en ondertussen zijn de eerste testen al positief doorlopen.
Leuk om te melden is dat ondertussen twee van de drie aannemers die voor deze corporatie werken nu Pluriform BouwWorks gebruiker zijn. Aertgeerts Bouw is al vele jaren tevreden gebruiker van Pluriform.

Op korte termijn zal BouwWorks bij Van der Leij live gaan en zullen de vaklieden met tablets op pad gaan om het eerste onderhoud te gaan verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over Pluriform BouwWorks.

Pluriform Software vormt de solide en innovatieve basis voor o.a. Pluriform BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks, geleverd door onze partner BouwInfosys.

Gepubliceerd op: 20 januari, 2016
 
Powered by: Pluriform Software